АУДИТ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВА У СФЕРІ ЗАСТОСУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Голяш, Ірина Дмитрівна; Саченко, Світлана Іванівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Визначено проблеми, які стосуються безпеки підприємства у сфері застосування інформаційних технологій. Підтверджено необхідність використання аудиту для посилення такої безпеки. Визначено основні етапи аудиту у сфері застосування інформаційних технологій. Запропоновано використання результатів аудиту для вдосконалення системи захисту інформації підприємства, впровадження нових і підвищення ефективності існуючих механізмів безпеки його інформаційних систем.