ФІЛОСОФІЯ АУДИТУ ТА ЙОГО СУТНІСТЬ - Головач, Володимир Володимирович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
У статті розглянуто філософські аспекти аудиту та його сутності як суспільного відношення, що містить в собі діалектичне протиріччя. Визначено основні закономірності та постулати аудиту.