ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА УПРАВЛІНСЬКОГО ОБЛІКУ В АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ - Вольська, Вікторія Валентинівна; Камінська, Марія Броніславівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Досліджено особливості управлінського обліку в сучасних аграрних підприємствах.