ВИТРАТИ ВИРОБНИЦТВА ТА ЇХ КЛАСИФІКАЦІЯ ДЛЯ ПОТРЕБ УПРАВЛІННЯ - Бутинець, Франц Францович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Досліджено особливості класифікації витрат виробництва та розглянуто їх вплив на прийняття управлінських рішень.