ІВАН ОЛЕКСІЙОВИЧ КОШКІН: БУХГАЛТЕР І ОФІЦЕР, УЧЕНИЙ І ЕКОНОМІСТ - Бутинець, Франц Францович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Розглянуто творчий та науковий шлях видатного бухгалтера, вченого та економіста Івана Олексійовича Кошкіна.