ІНТЕНСИФІКАЦІЯ ЯК ЗАСІБ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА: ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНЮВАННЯ - Світлишин, Ігор Іванович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Досліджено теоретико-методологічні аспекти інтенсифікації виробництва, на основі чого удосконалено методичний інструментарій її кількісного виміру.