КЛАСИФІКАЦІЯ ПРИБУТКУ ТА НАПРЯМИ ЙОГО РОЗПОДІЛУ ДЛЯ ЦІЛЕЙ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ: СТРАТЕГІЧНИЙ АСПЕКТ - Поліщук, Ірина Романівна; Колеснікова, Марина Леонідівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Досліджено підходи до класифікації прибутку. Запропоновано класифікацію прибутку для цілей бухгалтерского обліку. Систематизовано основні напрями розподілу прибутку відповідно до установчих документів підприємств.