ОБЛІК ОПЕРАЦІЙ З НАДАННЯ СОЦІАЛЬНОГО ПАКЕТА ПРАЦІВНИКАМ ПІДПРИЄМСТВА - Погосова, Алла Валеріанівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Досліджено поняття, склад та структуру соціального пакета підприємства. Запропоновано підхід до облікового відображення операцій з надання соціального пакета працівникам підприємства та розроблено відповідні форми звітності.