МЕТОДИЧНИЙ ІНСТРУМЕНТАРІЙ СТРАТЕГІЧНОГО АНАЛІЗУ ЗОВНІШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА ФУНКЦІОНУВАННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ - Біляк, Наталія Іванівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Обґрунтовано важливість та необхідність стратегічного аналізу зовнішнього середовища сільськогосподарських підприємств. Розглянуто основні елементи зовнішнього середовища. Особливу увагу приділено системі методів та прийомів аналізу макросередовища підприємства.