ОБЛІК ВАЛЮТНИХ ОПЕРАЦІЙ В БАНКАХ РЕСПУБЛІКИ ПОЛЬЩА ТА УКРАЇНИ: ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА - Безручук, Світлана Леонідівна; Грабчук, Ірина Леонідівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Визначено основні положення обліку валютних операцій в банках України та Республіки Польща, виявлено особливості ведення валютних операцій в кожній з розглянутих країн.