РЕАЛІЗАЦІЯ ПОЛОЖЕНЬ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ ПРАЦІВНИКІВ У СИСТЕМІ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Чижевська, Людмила Віталіївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Розглядаються шляхи реалізації положень соціального захисту працівників у системі бухгалтерського обліку, у тому числі виконання зобов’язань за наданням працівникам соціального пакету та здійснення платежів до недержавних пенсійних фондів. Пропонується спосіб достовірного та оперативного формування інформації про соціальні витрати у системі бухгалтерського обліку з метою прийняття відповідних управлінських рішень.