СИСТЕМА ВНУТРІШНЬОЇ ЗВІТНОСТІ ЛІЗИНГОВИХ КОМПАНІЙ: НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ - Черкаський, Ігор Борисович; Ніколаєва, Світлана Петрівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Розроблено багаторівневу систему внутрішньої звітності лізингових компаній, яка враховує всі особливості та всю сукупність об’єктів, пов’язаних з лізинговими операціями.