ІНТЕРАКТИВНІ МЕТОДИ НАВЧАННЯ ЯК ЗАСІБ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ З ОБЛІКУ НОВОЇ ГЕНЕРАЦІЇ - Сизоненко, Олеся Анатоліївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Досліджено сутність та класифікацію інтерактивних методів навчання. Доведено ефективність використання інтерактивних методів навчання як дієвого способу підготовки облікових фахівців. Запропоновано модель, яка допомагає здійснювати цілеспрямований вибір відповідних інтерактивих методів навчання для формування складного комплексу професійних компетенцій, необхідних фахівцям з обліку нової генерації.