ОСОБЛИВОСТІ ОПОДАТКУВАННЯ МАЛОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ ТА СВІТІ - Сабіна, Наталя Юріївна; Семенченко, Катерина Ігорівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Проаналізовано сучасний стан розвитку малого бізнесу та висвітлено його роль в економіці України. Розглянуто особливості оподаткування малих підприємств в Україні та світі.