НАПРЯМИ ОБЛІКОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ТА РЕГУЛЮВАННЯ ГОСПОДАРСЬКИХ ОПЕРАЦІЙ ПІДПРИЄМСТВ У СФЕРІ ПОВОДЖЕННЯ З ВІДХОДАМИ - Романчук, Катерина Василівна; Шиманська, Катерина Володимирівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Описано систему нормативно-правового регулювання господарських операцій з відходами підприємств, термінологічні проблеми регулювання сфери поводження з відходами, охарактеризовано склад господарських операцій у сфері поводження з відходами для цілей подальшої розробки обліково-інформаційного забезпечення управління відходами підприємства.