ОБЛІКОВІ ТА ЮРИДИЧНІ АСПЕКТИ ОПЕРАЦІЙ З ПРАВАМИ НА НЕРУХОМІСТЬ: ВІТЧИЗНЯНИЙ ТА ЗАРУБІЖНИЙ ДОСВІД - Романів, Ростислав Володимирович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Висвітлено основні проблемні питання в зв’язку із зміною нормативно-правової бази щодо реєстрації речових прав на нерухомість, проаналізовано вітчизняний та зарубіжний досвід з цього питання та вплив на методику обліку нерухомості.