БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК ОПЕРАЦІЙ З НЕРУХОМІСТЮ: ЕКОНОМІКО-ПРАВОВИЙ ПІДХІД - Моссаковський, Валерій Борисович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Розглянуто вплив нормативних документів з бухгалтерського обліку, цивільного та господарського законодавства на порядок визнання, оцінки та відображення операцій з нерухомістю на рахунках бухгалтерського обліку.