ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНА ІНФОРМАЦІЯ У ФОРМУВАННІ ІНФОРМАЦІЙНОЇ МОДЕЛІ ДЛЯ УПРАВЛІННЯ - Лучик, Галина Миколаївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Досліджено сутність обліково-аналітичної інформації, її роль у формуванні інформаційної бази для системи прийняття управлінських рішень. Проаналізовано питання спільних та відмінних особливостей облікової та аналітичної інформації, якісних вимог щодо неї. Запропоновано схему побудови інформаційної моделі у системі управління для забезпечення прийняття ефективних рішень.