ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВА - Ломаченко, Тетяна Іванівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Розкрито методологічні основи формування системи забезпечення економічної безпеки підприємства, охарактеризовані складові цієї системи та відокремлені поняття елементів системи економічної безпеки підприємства: об’єкт, суб’єкт, предмет. Запропоновано системний підхід щодо створення системи забезпечення економічної безпеки підприємства.