ЕКОНОМІЧНА СУТНІСТЬ БЮДЖЕТНОГО КОНТРОЛЮ - Литвинчук, Ірина Вікторівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Обґрунтовано теоретичні положення сутності бюджетного контролю на місцевому рівні та запропоновано практичне вирішення проблеми щодо трактування економічної сутності даної категорії через зв’язок з іншими фінансовими категоріями.