БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК ВІДХОДІВ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА: ЕКОЛОГІЧНИЙ ВЕКТОР - Замула, Ірина Валеріївна; Бондарчук, Віта Вікторівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Встановлено проблеми, пов’язані з документальним забезпеченням обліку відходів сільськогосподарського виробництва, неузгодженість поглядів щодо оцінки виробничих відходів та відсутність класифікації відходів за класами небезпеки у Державному класифікаторі відходів, а також запропоновано шляхи вирішення зазначених проблем.