ЕКОНОМІЧНИЙ АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ СУДНОПЛАВНИХ ПІДПРИЄМСТВ - Євдокимов, Віктор Валерійович; Тарасенко, Сергій Вікторович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Обґрунтовано особливості економічного аналізу діяльності судноплавних підприємств. Визначено групи проблем та запропоновано їх вирішення.