МІСЦЕ І РОЛЬ КОНТРОЛЮ В УПРАВЛІННІ РОЗВИТКОМ ПІДПРИЄМСТВА - Редченко, Костянтин Іванович; Воронко, Роман Михайлович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Досліджено ключові елементи управління розвитком підприємства. Визначено місце контролю у циклічній моделі розвитку бізнесу та його значення для забезпечення безперервної діяльності підприємства.