МІСЦЕ ЛІЗИНГУ В РОЗВИТКУ РИНКУ АВТОТРАНСПОРТНИХ ПОСЛУГ - Клименко, Ігор Віталійович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Досліджено особливості розвитку ринку автотранспортних послуг, на основі чого встановлено проблеми та обґрунтовано напрями його розвитку. Аналіз сучасного стану автолізингу та економіко-правових основ надання в лізинг автотранспортних засобів дозволило обґрунтувати місце лізингу в ефективності надання транспортних послуг.