ЗВІТНІСТЬ ЯК ОСНОВА УЗАГАЛЬНЕННЯ ВИХІДНИХ ДАНИХ В УМОВАХ ЗАСТОСУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Осмятченко, Володимир Олександрович; Матюха, Микола Миколайович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Визначено місце трансформації елемента методу бухгалтерського обліку – звітності в системі управління підприємством. Розкрито сутність та склад звітності, а також досліджено, як змінюється елемент методу бухгалтерського обліку. Звітність у комп’ютерній бухгалтерії.