ОБЛІК ПОДАТКОВИХ ПЛАТЕЖІВ ПІДПРИЄМСТВА - Мороз, Юлія Юзифівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Запропоновано концептуальні підходи до формування інформаційних ресурсів про податкові платежі підприємства в системі рахунків бухгалтерського обліку.