ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНА БЕЗПЕКА ЧИ ФІНАНСОВА СКЛАДОВА ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ: ЕПІСТЕМОЛОГІЧНИЙ ПІДХІД - Давидюк, Тетяна Вікторівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Обґрунтовано взаємозв’язок понять «економічна безпека», «фінансова безпека» та «фінансово-економічна безпека», необхідність підвищення фінансової складової економічної безпеки через розвиток обліково-аналітичного інформаційного забезпечення діяльності підприємства.