УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИХ ЗАСАД ДЕРЖАВНОГО ФІНАНСОВОГО АУДИТУ ОПЕРАЦІЙ З ОРЕНДОВАНИМ КОМУНАЛЬНИМ МАЙНОМ ЯК СКЛАДОВА БЕЗПЕКИ СУБ’ЄКТІВ ОРЕНДНИХ ВІДНОСИН - Боримська, Катерина Павлівна; Кирик, Тетяна Василівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Здійснено дослідження питань підвищення ефективності й дієвості контролю операцій з оренди комунального майна, що є складовою ефективного управління комунальним майном країни з метою забезпечення належного рівня безпеки збереження такого майна вітчизняними суб’єктами господарювання.