№ 2(40) (2018)

Весь випуск

Переглянути або завантажити весь випуск PDF

Зміст

Статті

Особливості калькулювання кейтерингу: організаційно-методичні засади PDF
Ірина Миколаївна Вигівська, Вікторія Костянтинівна Макарович 3-6
Передумови формування обліково-інформаційного забезпечення управління кластером PDF
Василь Володимирович Гик 7-11
Управлінський облік і аналіз бізнес-процесів у підприємстві PDF
Василь Антонович Дерій, Марія Василівна Гуменна-Дерій 12-18
Сутність та структура клієнтського капіталу: управлінський аспект PDF
Тетяна Олександрівна Завалій 19-27
Особливості комерційної діяльності хлібопекарських підприємств PDF
Ангеліна Анатоліївна Корнійчук 28-32
Сучасний стан соціального страхування в Україні PDF
Євгенія Броніславівна Коцюбинська 33-36
Управление валютными рисками и учет хеджирования – сравнение польского и украинского нормативного регулирования PDF (Русский)
Мажена Ремлейн, Валентина Витальевна Ксендзук 37-43
Бум і криза «доткомів» у США (1995-2000 рр) PDF (English)
Сергій Захарович Мошенський 44-47
Оцінка системи фінансового планування підприємства на основі збалансованої системи показників PDF
Наталя Львівна Овандер, Алла Василівна Оверчук 48-53
Сутність та характеристики публічно-приватного партнерства в Україні: обліковий вимір PDF
Світлана Володимирівна Рудейчук 54-58
Особливості організації внутрішнього аудиту неприбуткових організацій PDF
Алла Миколаївна Толмачова 59-65