Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу
Поточний випуск
Архіви
Подання
Про нас
Про журнал
Редакційна колегія
Заява про конфіденційність
Контактна інформація
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
№ 2(40) (2018)
№ 2(40) (2018)
Опубліковано:
2018-09-14
Весь випуск
PDF
Статті
Особливості калькулювання кейтерингу: організаційно-методичні засади
Ірина Миколаївна Вигівська, Вікторія Костянтинівна Макарович
3-6
PDF
Передумови формування обліково-інформаційного забезпечення управління кластером
Василь Володимирович Гик
7-11
PDF
Управлінський облік і аналіз бізнес-процесів у підприємстві
Василь Антонович Дерій, Марія Василівна Гуменна-Дерій
12-18
PDF
Сутність та структура клієнтського капіталу: управлінський аспект
Тетяна Олександрівна Завалій
19-27
PDF
Особливості комерційної діяльності хлібопекарських підприємств
Ангеліна Анатоліївна Корнійчук
28-32
PDF
Сучасний стан соціального страхування в Україні
Євгенія Броніславівна Коцюбинська
33-36
PDF
Управление валютными рисками и учет хеджирования – сравнение польского и украинского нормативного регулирования
Мажена Ремлейн, Валентина Витальевна Ксендзук
37-43
PDF (Русский)
Бум і криза «доткомів» у США (1995-2000 рр)
Сергій Захарович Мошенський
44-47
PDF (English)
Оцінка системи фінансового планування підприємства на основі збалансованої системи показників
Наталя Львівна Овандер, Алла Василівна Оверчук
48-53
PDF
Сутність та характеристики публічно-приватного партнерства в Україні: обліковий вимір
Світлана Володимирівна Рудейчук
54-58
PDF
Особливості організації внутрішнього аудиту неприбуткових організацій
Алла Миколаївна Толмачова
59-65
PDF
Ключові слова