АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ ЦІН ТА ОБЛІКУ ТОВАРІВ У ТОРГОВО-ЗАКУПІВЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ РИНКІВ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ

Автор(и)

  • Володимир Олександрович Озеран Львівська комерційна академія, Ukraine
  • П. О. Куцик Львівська комерційна академія, Ukraine

DOI:

https://doi.org/10.26642/pbo-2009-1(13)-221-230

Ключові слова:

ринок споживчої кооперації, торгово-закупівельні підприємства, товари торгово-закупівельних підприємств, ціни та облік товарів закупівельних підприємств, формування цін та обліку закупівельних підприємств

Анотація

Висвітлено актуальні питання формування цін та обліку товарів у торгово-закупівельних підприємствах на ринках системи споживчої кооперації України з врахуванням чинного законодавства та організаційно-технологічних особливостей їх діяльності.

Посилання

Довідник працівника ринку споживчої кооперації. – 4-е вид., перероб. і доповн. – К.: “Укоопринкторг ”Укоопспілки, 2002. – 1278 с.

Закон України “Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні” від 16.07. 1999 р. № 996-XII-ВР.

Інструкція про застосування книжково-журнальної форми бухгалтерського обліку в організаціях і підприємствах споживчої кооперації. – К.: Укоопспілка,2002. – 215 с.

План рахунків бухгалтерського обліку активів, капіталу, зобов’язань і господарських операцій підприємств та організацій споживчої кооперації України (Укоопспілки). / Затв. постановою Правління Укоопспілки від 19.12.2001 р. № 304.

Положення (стандарт) бухгалтерського обліку 15 “Дохід” / Затв. наказом Міністерства фінансів України від 29.11.1999 р. № 290.

##submission.downloads##

Опубліковано

2016-03-17

Як цитувати

Озеран, В. О., & Куцик, П. О. (2016). АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ ЦІН ТА ОБЛІКУ ТОВАРІВ У ТОРГОВО-ЗАКУПІВЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ РИНКІВ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ. Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, (1(13), 221–230. https://doi.org/10.26642/pbo-2009-1(13)-221-230

Номер

Розділ

Статті