DOI: https://doi.org/10.26642/pbo-2010-3(18)-23-26

ВПЛИВ ПРОДУКТИВНОСТІ ТВАРИН ТА РІВНЯ ЇХ ГОДІВЛІ НА ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ СВИНИНИ

Т. І. Балановська, Г. С. Іванова

Анотація


В статті визначено основні фактори, що мають вплив на формування конкурентоспроможності свинини, серед яких суттєвими є продуктивність тварин та рівень годівлі.

Ключові слова


свинина; формування конкурентоспроможності свинини; продуктивність тварин; рівень годівлі

Повний текст:

PDF

Посилання


Андрійчук В.Г. Економіка аграрних підприємств: Підручник. – 2-ге вид., доп. і перероблене / В.Г. Андрійчук. – К.: КНЕУ, 2002. – 624 с.

Горкавий В.К. Статистика: Навчальний посібник / В.К. Горкавий. – К.: Вища школа, 1994. – 304 с.

Основні економічні показники роботи сільськогосподарських підприємств Київської області у 2008 році: статистичний бюлетень / відповідальна за випуск М.Г. Лисак. – К.: Держкомстат України, Головне управління статистики у Київській області, 2009. – 81 с.

Реалізація продукції сільськогосподарськими підприємствами Київської області у 2008 році: статистичний бюлетень / за ред. П.Т. Сметани, відповідальна за випуск М.Г. Лисак. – К.: Держкомстат України, Головне управління статистики у Київській області, 2009. – 112 с.

Стан тваринництва у господарствах Київської області у 2008 році: статистичний бюлетень / відповідальна за випуск М.Г. Лисак. – К.: Держкомстат України, Головне управління статистики у Київській області, 2009. – 123 с.

Тваринництво [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://apkinvest.com.ua/index.php?id=11160&show=41630

[Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.propozitsiya.com/?page=1&newsid=1714


Пристатейна бібліографія ГОСТ






Creative Commons License
Ця робота ліцензована Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.

Ліцензія Creative Commons
Цей твір ліцензовано за ліцензією Creative Commons Із Зазначенням Авторства - Некомерційна 4.0 Міжнародна.