ВПЛИВ ПРОДУКТИВНОСТІ ТВАРИН ТА РІВНЯ ЇХ ГОДІВЛІ НА ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ СВИНИНИ
DOI:
https://doi.org/10.26642/pbo-2010-3(18)-23-26Ключові слова:
свинина, формування конкурентоспроможності свинини, продуктивність тварин, рівень годівліАнотація
В статті визначено основні фактори, що мають вплив на формування конкурентоспроможності свинини, серед яких суттєвими є продуктивність тварин та рівень годівлі.Посилання
Андрійчук В.Г. Економіка аграрних підприємств: Підручник. – 2-ге вид., доп. і перероблене / В.Г. Андрійчук. – К.: КНЕУ, 2002. – 624 с.
Горкавий В.К. Статистика: Навчальний посібник / В.К. Горкавий. – К.: Вища школа, 1994. – 304 с.
Основні економічні показники роботи сільськогосподарських підприємств Київської області у 2008 році: статистичний бюлетень / відповідальна за випуск М.Г. Лисак. – К.: Держкомстат України, Головне управління статистики у Київській області, 2009. – 81 с.
Реалізація продукції сільськогосподарськими підприємствами Київської області у 2008 році: статистичний бюлетень / за ред. П.Т. Сметани, відповідальна за випуск М.Г. Лисак. – К.: Держкомстат України, Головне управління статистики у Київській області, 2009. – 112 с.
Стан тваринництва у господарствах Київської області у 2008 році: статистичний бюлетень / відповідальна за випуск М.Г. Лисак. – К.: Держкомстат України, Головне управління статистики у Київській області, 2009. – 123 с.
Тваринництво [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://apkinvest.com.ua/index.php?id=11160&show=41630
[Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.propozitsiya.com/?page=1&newsid=1714
##submission.downloads##
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 Т. І. Балановська, Г. С. Іванова
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського.